2024年度之汉语水平考试

各位报考生,大家好。2024年度之汉语水平考试现在接收报名。

 

考试时间为 4月21日(星期天),报名截止日期在3月21日

 

请点击链接进行报名,并请准备一张15KB-500KB之间的个人照(白底或蓝底)。名额有限,采取先到先得制度。

 

HSK 1 和 2 级各收120名考生、HSK 3 和 4 级各收60名考生、HSK 5 和 6级各收30名考生。

 

报名后,请等待主办方发信息通知报名成功,才进行付款。付款方式可分为现金或者线上付款。

 

现金可以到汶中柜台缴付,在校生可直接给自己的华文老师;线上付款至汶中账号:02-03-110-288798(不是学费账号),银行为BBB

2024 HSK Proficiency Exam

Hello to all to be candidates of HSK!

 

The HSK proficiency exam of 2024 will start registration now, date of exam will be on 21st April (Sunday), last day of registration will be on 21st March.

 

Please click on the link for registration and prepare a photo with a size of 15KB-500KB. We have limited slots, so we will commence the FIRST COME FIRST SERVE policy.

 

HSK 1 and 2 have 120 slots each, HSK 3 and 4 have 60 slots each, HSK 5 and 6 have 30 slots each.

 

After completing the registration, please wait for confirmation from the school before making payment.

 

Payment can be made by cash or online payment.

 

For cash, you may go to the school counter and make payments whereas students of CHMS can pay directly to your Chinese teachers.

 

For online payment, the school’s account number is 02-03-110-288798 (NOT school fee account), BBB.

HSK 一级 LEVEL 1
考试时间 — 1:30pm — 2:10pm (40 分钟)

 

HSK 二级 LEVEL 2
考试时间 — 9:00am — 9:55am (55分钟)

 

HSK 三级 LEVEL 3
考试时间 — 1:30pm — 3:00pm (90分钟)

 

HSK 四级 LEVEL 4
考试时间 — 9:00am — 10:45am (105分钟)

 

HSK 五级 LEVEL 5
考试时间 — 1:30pm — 3:05pm (125分钟)

 

HSK 六级 LEVEL 6
考试时间 — 9:00am — 11:10am (140分钟)

 

HSKK 初级口试 ORAL BASIC考试时间 — 3:40pm — 4:00pm (20分钟)

 

HSKK 中级口试 ORAL INTERMEDIATE
考试时间 — 11:25am — 11:48am (23分钟)

 

HSKK 高级口试 ORAL ADVANCED
考试时间 — 4:30pm — 4.55pm (25分钟)

 

考试费用如下:

 

HSK(一、二级) LEVEL 1 — B$ 25

HSK(一、二级) LEVEL 2 — B$ 25

HSK(三级)LEVEL 3 + HSKK初级口试 ORAL BASIC — B$ 60

HSK(四级)LEVEL 4 + HSKK中级口试 ORAL INTERMEDIATE — B$ 70

HSK(五级)LEVEL 5 + HSKK高级口试 ORAL ADVANCED — B$ 104

HSK(六级)LEVEL 6 + HSKK高级口试 ORAL ADVANCED — B$ 104